Taupykite degalus su „Mobil“ alyvomis!

31 kovo 2015, 23:14

Kuro kaina dabartinėje ekonominėje aplinkoje tebelieka didžiausiu iššūkiu, su kuriuo susiduria Europos komercinio transporto ūkis. Geriausi šios srities tepimo alyvų tiekėjai, tokie kaip „ExxonMobil“, tęsia savo investicijas į tyrimus ir tobulinimą bei bendradarbiavimą su didžiausiais Originalios įrangos gamintojais pasaulyje, siekdami sukurti alyvas, kurios padeda optimizuoti variklio veiksmingumą, suteikia prailgintus veikimo intervalus tarp keitimų bei kuro taupymą.

Visiškai sintetinės alyvos varikliams, transmisijai ir galinėms ašims su tepalais ir specialiais produktais transporto valdytojams gali suteikti ne tik aukštą kokybę, bet ir kuro taupymo privalumą.

Visiškai sintetinė komercinių variklių alyva „Mobil Delvac 1 LE 5W-30” rinkoje yra jau ne pirmus metus ir kiekvienais metais jos naudotojų ratas visame pasaulyje plečiasi neįtikėtinais tempais. Kas lemia tokį populiarumą? Suprantama, kad šios alyvos išskirtinės savybės, kurias užtikrina moksliškai pagrįsta ir įvairiais testais išbandyta sudėtis. Ši alyva ne tik saugo nuo dėvėjimosi šiuolaikinius greitkelių ir bekelės technikos variklius, bet ir turi puikų kuro taupymo potencialą, kuris yra patvirtintas realiose lauko sąlygose, testuojant ją įvairių gamintojų varikliuose „Pecos“ (JAV) bei „Millbrook“ (JK) bendrovės nepriklausomame technologijų centruose.

Šią unikalią „Mobil Delvac 1 LE 5W-30“ alyvos kuro taupymo savybę jau patvirtino dauguma jos naudotojų visame pasaulyje. Pavyzdžiui Belgijos Waregem mieste esanti bendrovė „Parmentier Autobus“, prieš tai naudojusi sintetinę 10W-40 klampumo alyvą, po trijų mėnesių bandymų patvirtino, kad  „Mobil Delvac 1 LE 5W-30“ alyva kuro sąnaudas leido sumažinti 4,3%, (nuoroda  http://www.ingelbeen.be/en/news/p/detail/43-fuel-economy-savings-for-parmentier-autobus-by-using-mobil-delvac-1-le-5w-30) o Anglijos kompanijai „Palmer&Harvey“ kuro sąnaudas pavyko sumažinti net 4.7%.

„Mobil Delvac 1 LE 5W-30“ alyva ne tik atitinka pačius naujausius Euro VI variklių reikalavimus, bei ir turi aukščiausius Mercedes Benz, MAN, Volvo, Renault, MTU, DAF, Caterpillar, Cummins, Deutz, Ford ir Mack kokybės patvirtinimus, o tai reiškia, kad ji suteikia ne tik puikią apsaugą dujų šalinimo sistemos įtaisams, bet ir užtikriną maksimalų, variklių gamintojų rekomenduojamą, naudojimo laiką tarp keitimų.

Lietuvos komercinio transporto parkų valdytojai nėra išimtis ir šiuo metu jau kelios dešimtys pažangiausiųjų šios įmonės klientų  naudojasi visais „Mobil Delvac 1 LE 5W-30“ ir kitų visiškai sintetinių alyvų bei tepalų privalumais ir teikiama nauda. Šis skaičius nuolat auga, nes „ExxonMobil“ tepimo produktai užtikrina ne tik stabiliai mažiausias transporto išlaikymo sąnaudas, bet ir pasitikėjimą savimi nuolat besikeičiančiose šiuolaikinio verslo sąlygose.  

Daugiau informacijos apie kuro taupymą tel. +370 37 407 999 arba el. paštu info@pmarkevicius.lt

Paruošė

Įgaliotas ExxonMobil atstovas Lietuvoje „UAB P. Markevičius ir Ko“ 

www.pmarkevicius.lt    

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!