„Goodyear“ ir „Dunlop“ pirmauja vasarinių padangų testuose

1 kovo 2015, 22:03

Vis daugiau vairuotojų jau pradeda galvoti apie padangų keitimą iš žieminių į vasarines. Naujausi testai, kurios atliko „Vokietijos technikos priežiūros asociacija“ (GTÜ) parodė, kad vienos iš geriausių šio sezono padangų yra „Goodyear Efficient Grip Performance“ ir „Dunlop Sport Blu Response“.

GTÜ bendradarbiaudama su „Vokietijos kelių asociacija“ (ACE) „Europos automobilių klubu“ ir „Austrijos motorinių priemonių asociacija“ (ARBO) paskelbė padangų, kurių išmatavimai yra 205/55 R16, atliktų testų rezultatus. Gaminiai buvo vertinami pagal saugumo ant sauso ir šlapio asfalto bei kokybės ir kainos santykio kriterijus.

Šių testų nugalėtojas yra „Goodyear Efficient Grip Performance“ padangos, kurios surinko 153 taškus iš galimų 190. Šios padangos išsiskyrė mažomis trinties savybėmis ir geromis stabdymo savybėmis ant šlapio paviršiaus. Kitos padangos – „Dunlop Sport Blu Response“ taip pat pasižymėjo geromis stabdymo savybėmis, esant šlapiai kelio dangai, šios padangos užėmė antrą vietą atsilikusios tik vienu tašku nuo lyderio. Abiejų gamintojų padangos yra vertos savo kainos.

– „Goodyear“ gaminiai ne tik pasižymi geromis testų savybėmis, tačiau ir geromis kainomis. Šiais metais Ženevos parodoje pristatysime „Efficient Grip Performance“ padangas“ pasakė Melania Popiel „Goodyear“ komunikacijos direktorė Lenkijoje ir Ukrainoje.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!