Ryškiausios ksenono lemputės rinkoje

25 vasario 2015, 21:42

2014 m. spalio mėnesį rinkoje pradėta prekiauti naujomis halogeno ir ksenono lemputėmis „Osram Night Breaker Unlimited“. Tai yra patobulinta žinomos ir įvertintos „Night Breaker Plus“ versijos modifikacija, kuri sukurta vertinantiems saugumą ir aukštą šviesos kokybę vairuotojams.

„Osram Night Breaker Unlimited“

Naujos lemputės užtikrina didesnio nuotolio šviesos sklaidą, H7 – net iki 40 m, kitiems tipams – iki 35 m. Tai reiškia, kad važiuodamas 90 km/h greičiu automobilio vairuotojas šių lempučių dėka galės pastebėti kliūtį net 1,5 sekundės anksčiau, negu važiuojantis automobiliu su standartinėmis lemputėmis. „Night Breaker Unlimited“ taip pat skleidžia 110% daugiau šviesos nei standartiniai produktai. Be to, naujos lemputės, palyginti su standartinėmis, skleidžia 20% baltesnę šviesą. Tai pavyko pasiekti panaudojus specialų filtrą – iš dalies padengus lemputės balioną kobaltu. Ši danga taip pat užtikrina gerokai mažesnį atspindėtos šviesos akinimo efektą. Balta patobulintų lempučių „OSRAM“ (4000 K) spalva pagerina važiavimo komfortą: sumažėja akių nuovargio pojūtis ir tuo pačiu užtikrinamas geresnis važiuojamosios dalies ženklinimo juostų, kelio ženklų ar kelkraščiu einančių žmonių matomumas.

„Xenarc Night Breaker Unlimited“

Panašiai kaip „Night Breaker“ šeimos halogeninės lemputės, „Xenarc“ išlydžio lempos šviečia toliau (net iki 20 m) ir generuoja daugiau šviesos (iki 70%) svarbiausiose kelio vietose, taip pat užtikrina vairuotojams didesnį saugumą ir komfortą negu standartiniai produktai. Tai reiškia, kad „Xenarc“ yra ryškiausi „ksenonai“ pasaulyje. Papildomas lempučių „Xenarc Night Breaker Unlimited“ privalumas yra jų skleidžiamos šviesos spalva – dabar ji tapo dar artimesnė dienos šviesai. Specialios konstrukcijos išlydžio vamzdelis leidžia pasiekti 4350 K spalvinę temperatūrą. Tokios spalvos šviesa mažiau vargina akis, o važiuojamosios dalies ženklinimo juostos, kelio ženklai ar kelkraščiu einantys žmonės matomi geriau. Lemputės balionas nėra padengtas jokia papildoma filtro danga, kuri galėtų prislopinti išsiskiriančios šviesos kiekį. Mėlynesnės šviesos spalvos mėgėjams „OSRAM“ gali pasiūlyti kitas „Xenarc Cool Blue Intense“ lemputes, kurių spalvos temperatūra yra 5000 K.

Platus pasirinkimas

Galima įsigyti H1, H3, H4, H7, HB3, HB4 bei HB11 halogeno lemputes klasikinėje kartoninėje pakuotėje, „blisterio“ tipo pakuotėje bei dviguboje plastiko pakuotėje. Lemputės „Xenarc Night Breaker Unlimited“ yra dviejų tipų – D1S ir D2S. Reikia prisiminti, kad norint išsaugoti vienodą abiejų žibintų šviesos spalvą transporto priemonėje, pagrindinių žibintų šviesos šaltinius visada reikia keisti poromis. Daugiau informacijos apie naujus „OSRAM“ „Night Breaker Unlimited“ produktus bei automobilių apšvietimo prietaisus ir jiems keliamus reikalavimus rasite internetiniame puslapyje.

Straipsnį paruošė įmonė „Osram“.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!